Igår:

Hej och godmorgon! 
Igår så vaknade jag ca kl: 09.20 och kollade lite på TV. Sen gick jag upp och gjorde i ordning mig och åt frukost. Efter det var jag ute ett litet tag och höll på, sen vid ca 12 tiden så ringde jag Madde och vi möttes upp och gick till mig. Sen badade vi, solade, åt lunch, köpte glass, bada, bastade och sen gick hon hem. Sen var jag med Anton och "lekte" lite eller vad man ska säga. Sen åt jag middag och kolla på Sommarkrysset. Sen skulle jag och pappa ha cycklat men det blev tyvärr inte så.. Så jag höll jag på med mobilen lite och sen gick jag och la mig vid typ 11-12 tiden..
Det var det jag gjorde igår! Ses!

SO TRUE TEXT!

"Du behöver inte låsas vara cool. - Du är cool att du vågar säga emot!"

Om det är något jag är så trött på så är det att folk inte: vågar vara sig själva, måste ha någon populär vid sin sida för att höja sig uppåt, låssas vara cool och folk som trycker ner andra.
Det finns alltid någon/några i skolan och på jobb som måste låsas vara någon annan och jag är bara så trött på det. Jag menar man kan också testa att vara sig själv? Man behöver inte alltid ha någon som man måste ha på sin sida. Vad spelar det för roll om man inte är som alla andra?- För hur skulle det vara,se ut och kännas? Man behöver inte såra andra för att folk ska tycka man är populär- för det är/blir man inte!! Och oftast är det att den som är "populär" är inte populär för hur den är inne i hjärtat (snäll,god) utan för att den trycker ner andra och folk inte vågar säga emot- vilket är fel!

RSS 2.0