I Helgen!

Hej! I helgen så var jag i mitt landställe, eller ja, vi åkte i torsdags så åkte vi efter skolan vid kl 15 och det tar 3 timmar att åka dit. Men eftersom alla skulle typ åka på torsdagen (det år då det oftast blir Påsk!) så var det den längsta kön jag sätt!! Och det var 4 krockar, kö, ambulanser och ja ibland så stod vi helt stilla!! Jag skämtar inte!!! Det var det absolut längsta kön och "bilresan" jag har åkt! Vi åkte i 6 timmar, 6 timmar!!!!! Ännu en gång, jag skämtar inte!!
När vi kom upp så var kl 21 och vi packade upp, och åt middag sen vid 22 så gjorde jag i ordning mig och gick och la mig..

På fredagen så var vi hemma i huset (alltså stugan på vårt landställe) och åkte snowracer, skärtlapp (stavning?) osv i våran backe! Sen så pyntade vi påsk!

På lördagen så åkte vi snowracer osv i backen. Åkte och handlade och sen bara var hemma!

På söndagen så åkte vi snowracer och pulka (eller jag åkte lite pulka!) i en jätte stor, hög och bred backe (kalhygge) som pappa tyckte att vi kunde åka i vilket vi gjorde! Den låg precis bredvid stugan, så vet inte varför vi inte åkte där tidigare haha! Det hade varit en stor skog tidigare! Så det var super roligt i alla fall!! Sen så åkte vi hem tog typ 4 timmar, eftersom vi stannade till ca 4 gånger på olika ställen. Sen så kom vi hem! Och ja.., nu ligger jag här i sängen och bloggar!
Lägger ut bilder imorgon!

PÅSKLOV!!

Jippi!! Nu är det äntligen PÅSKLOV!!! Gud så jag har längtat haha.. Men i alla fall sitter i bilen just nu, så det är lite svårt att blogga just nu. För jag blir så himla lätt åksjuk (stavning?) när jag åker bil,buss,tåg och ja, allt det där. Men berättar sen någon dag/eller idag vad jag ska göra under påsklovet! Men nu börjar jag må illa så jag bloggar mer sen!? Ses!


RSS 2.0