På väg hem

Hej! 

Idag har det bara varit en vanlig skoldag, slutade vid 12.45 vilket var jätte skönt, haha! Då gick jag hem och gjorde inte så mycket.. 

Sen efter ett tag så åkte jag och pappa till Farsta och köpte två par jeans och hockey tejp till Anton, haha! Så nu är jag på väg hem. 

Sen imorgon så är det Vårparaden i skolan. Då städar vi först på morgonen och sen vi 11 tiden så klär alla it sig från 6års - 9or. Och i år så ska min klass vara superhjältar. Tycker väll inte att det är så kul men slutar runt 13 vilket är bra! 


Puss! 

Fredag!

Hej!

Idag är det äntligen fredag!! Jag var ju sjuk i onsdags och torsdags så för mig har jag bara gått 3 dagar vilket är skönt men man missar också en liten del vilket är tråkigt. 

Men nu är det i iaf fredag vilket är jätte skönt med helg nu och så är min mormor och Leffe här och vi träffas ju inte så ofta (förutom den här månaden då vi har åkt till dom 2 gånger och nu kom dom ner) så det är kul att träffa dom! I helgen ska vi nog fixa klart med mina garderober och sen kanske vi åker till Ikea och köper all inredning! Ihhh så roligt, har ju velat ha det nu i några år och nu har jag det! 
Puss! 
RSS 2.0