1 december


1 December idag! 

Började min dag med muntligt nationella prov i matte direkt på morgonen, det var lite svårt för jag vart så nervös men jag tror iaf det var okej. Sen hade jag vanliga lektioner fram till lunch då jag hade muntligt nationella i engelska och det gick bra också. Så nu känns det bra att 2 nationella är klara så kan jag strycka dom från listan. På slutet hade vi lucia övning vilket var "musigt" - då får jag extra julkänsla. 

När jag kom hem gjorde jag min syslöjd där jag håller på med en necessär som ska vara klart till på fredag. Min dag har varit ganska jobbig mentalt för har saknat Plutten så jävla mycket så det gör ont:'( och sen kommer inte min mormor ner över jul vilket känns lite tråkigt.. 

När jag tänker på att bara är den här månaden kvar av 2015 känns det också jobbigt. I början av 2015 hade jag Plutten som alltid gjorde mig så glad och lekte med mig och hoppade och skuttade, i slutet av 2015 finns han inte och leker med mig eller skuttar. början av 2015 var jag mycket gladare än jag är i slutet av 2015. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0