Pappas jobb!

Hej!

Är idag på pappas jobb med pappa såklart;-) Han har bytt jobb nu så att det är första gången jag är här vilket är kul och så! Just nu är han inne på ett möte som alldeles strax borde vara klart. Sen så ska vi gå och möta upp mamma och sen ska vi äta på en grekisk restaurang här inne i stan, mysigt!

Bloggar nog mer sen idag kanske men nu måste jag göra mig klar, hejdå.

Solig dag

Hej! 

Vaknade vid 07-08 men la mig igen och låg i sängen till 10. Nu sitter jag och pluggar hkk och äter lite lunch (spaghetti med köttfärssås om någon undrar). Ska göra lite tyska som jag har till tisdag  och engelska till torsdag.. 

Bara några dagar kvar på lovet sen börjar skolan igen😔 men jag hoppas att det kommer bli så här soliga dagar som det är nu, såå skönt. Och det trevliga med det då är ju att blir så glad och pigg😉! 
Hejdå, nu måste jag fortsätta plugga! 

Skolverket

Just nu så har jag redan bestämt mig vad jag vill jobba med om några år. Jag vill gå estetiska - och antingen jobba med kläder eller inredning, just nu är det mer inredning som känns roligare! Sen går ju jag i 8:an nu så det är ju ett år kvar tills jag måste bestämma mig helt.

Men om man inte vet vad man tycker och vill så kan man gå in på skolverkets spel och göra ett litet test son kanske kan hjälpa en: http://bfy.nu/se/4Rs
RSS 2.0