Min fredag

Hej! 

Äntligen fredag idag, så skönt med en en pytteliten paus från skolan. Nu i veckan som kommer så kommer jag att ha svenska prov, no. prov och tyska läxa sen har jag ett ganska stort musik prov nästa måndag. 

Den här veckan har varit jobbig. Har haft mycket att tänka på och inte mått så bra.. Hoppas att nästa vecka blir bättre även under all stress som det kommer att bli. 

Har bara haft vanliga lektioner idag i skolan - förutom so provet då, det var 12 frågor och då tyckte jag att det var 9-10 stora och 2 små.. Min hand vart helt utmattad efter provet haha, fick verkligen stressa igenom allt! 

När jag kom hem så gjorde jag inget speciellt kollade på tv tills nu, men det var för att familjen gick på bio och ville inte följa med utan bara ta det lugnt - vilket var skönt! 
Bilden är inte från idag men har inga andra nya.. Kan inte ta någon bild med mobilen nu för mitt utrymme är fullt...

Känns som vår

Hej! 

Nu när jag slutade och gick hem känndes det verkligen som vår, så himla mysigt! Solen sken, det blåste lite smått, snön håller på att smälta och det känndes så mysigt bara! Nu längtar jag faktiskt till våren😍

....och så kom jag precis på att det int ens har varit sportlov😔 och att det är januari.

Men längta får man alltid göra;-)


Ännu en gång..

Hej! 

Idag så är det onsdag och om två dagar så har jag so prov i religion - det som jag tycker är svårast😒. Men jag tänker också om 2 dagar så är det fredag och då blir det helg😍 

Jag har haft vanliga lektioner idag men på no:n så skulle vi dissekera men jag tänker ändå vara med så länge jag kunde (jag har blivit väldigt känslig för blod osv). Och så tog han upp ett stycke av halsstrupen, hjärtat, lungan, levern, fett. Och det var så äckligt för det var typ en halv - 1 m långt och det droppade blod. Och sen så sa han (min lärare) att han skulle skära en i strupen och att det kommer att låta och då vart jag jätte svimfärdig och spyfärdig så jag fick panik och sprang ut och sen kom Malin och Nelly som hjälpte mig. Så det var ju inte så kul för jag skakade i typ 30 minuter (och då överdriver jag inte!)😔.


Gamla bilder..
RSS 2.0