Morsdag

Grattis världens bästa mamma på mors dag<3 

Hej! 
Imorse så klev jag och pappa upp strax innan 07.30 för att plocka liljekonvaljer till mamma eftersom det är mors dag idag. Vi plockade en bukett och den åkte vi till OKQ8 för att köpa två stora rosor och mackor. Jag och Anton och pappa gick in till mamma så hon fick frukost på sängen. Idag har jag varit hemma och fixat sen åt jag och familjen lunnch på en italiensk pizzeria, därefter åkte vi till några ställen och köpte målarfärg osv för mamma och pappa ska måla om under trappan i rummet. Innan vi åt middag tog vi en cykeltur till f&f för att uppvakta farmor på morsdag. Nu till middag åt vi skaldjursmiddag vilket var gott! Ska göra i ordning mig nu eftersom det är måndag imorgon, vilket jag verkligen inte ser fram emot..! 
Mina hjärtan!
En liten puss<3<3<3

Lilla Gnagis älskade att leka bland maskrosorna<3Tyvärr vart det inte så jätte många bilder på Plutten för att han var så glad att få vara ute så nästan varenda bild vart suddig haha;-)<3 

11.36

Hej och godmorgon! 

Jag är så trött, vaknade vid halv 8 imorse för Plutten visade att han inte hade något vatten kvar så då gick jag upp och fyllde på åt honom. Sen väckte mamma mig vid 9 eller 10 (något sånt) och sa att hon och Anton skulle åka till Kungens Kurva. Sen somnade jag om och vaknade och somnade om till närmare halv 11 och då tog jag lite frukost. Har legat nu i sängen och läst bloggar och kollat instagram osv, men jag är så himla trött och kl är 11.30 nu.. 

Måste snart upp och göra i ordning mig och plugga musik och tyska... Jag orkar verkligen inte. Än så länge är det ingen sol ut vilket är jätte irriterande för det är Juli om 2 dagar!! Och sommarlov om 10! Det är så kallt hela tiden nu. Vill inte ha sommarlov faktiskt.. Typ inga kompisar kommer vara hemma och sen ska vi upp till vårat landställe vilket jag inte vill. Poolen är inte ens igång och nee.. Sen ska vi till Grekland i augusti så det ska bli jätte kul! Men vill inte längta för mycket för sen börjar skolan och då kommer äckliga hösten och kalla vintern  usch och fy. 

Nej nu måste jag gå upp ur sängen och göra i ordning mig. Ha en bra lördag! 

RSS 2.0