1:a advent!!

Halloj halloj! 

Det var ett litet tag sen jag la in nåt här men har tappat sugen lite men nu börjar det snart bli jul eftersom det är 1:a advent idag (helst sjuk vad tiden vara rullar förbi) så kanske jag får lite mer sug att skriva om nåt. Eller så blir det tvärtom för att nu på tisdag så börjar dom nationella proven muntligt i matte och engelska.. 

Vad har hänt då? Jo väldigt mycket.. Skolan började brinna för att några idioter tände på och så spreds det sig, så nu går jag i Huddinge Gymnasiet. Jag trodde först att det skulle vara helt hemskt men det är så mycket godare mat där, det är lugnare och tystare, och sen ska jag ju ändå börja på gymnasiet efter sommaren (vill verkligen inte gå i en annan skola utav mina vänner:(..). Hemma har vi gjort om badrummet så det har varit helt kaos överallt men det är typ klart nu, så springer och städar varenda dag känns det som. Eftersom skolan brann förstördes alla lärarnas grejer så därför har jag inte kunnat ha nationella proven förs nu. Alla mina underbara anteckningar i mitt skåp är tydligen slängda vilket irrelevant mig så in i helsike! Och snart är det ju jul så försöker fundera på vad jag ska ge till alla (jag ska köpa julklappar till 10 personer..). 

Just nu sitter jag i köket och håller på att göra klart en läxa till bilden som ska lämnas in imorgon. Senare ikväll ska familjen och jag ha lite adventsmys med glögg, julmust och papparkakor och titta på solsidan.

Hörs snart igen:) 


RSS 2.0