Om 42 minuter!

Hej! 

Det här kommer att vara mitt sista inlägg av 2014❤️ Känns lite sirligt för att det kommer om några minuter att vara ett helt år kvar tills nästa gång jag skriver det sista inlägget av 2015. 

Hur mår jag då? Jo, jag mår inte så bra. Jag har väldigt ont i halsen, har feber och jag mår väldigt illa.. Annars mår jag bra, det är bara tråkigt att känna sig sjuk på nyår och den första minuten på det nya året att må dåligt. 

Är just nu i mitt rum och vilar lite, ena av mina sysslingar är här och sen så är två av mina föräldrars vänner här med familjer så vi är 15 personer. Men det är kul förutom att 2,5 av personerna är små så det är liite skrikit.. Jag ska väl snart gå ut till dom och sen ska vi väl ut och smälla raketer och så men det blir ju närmare 00 slaget. 

Jag kommer också lägga upp ett inlägg när det blir 2015😘 

Hejdå 2014❤️🎉🎈🌟!

Sista dagen av 2014!

Hej 2014!
 
Nu är det den sista dagen av 2014, imorgon om några timmar så firar vi att det kommer bli 2015. Mitt 2014 har varit ganska bra tycker jag, bättre än 2013 eftersom många av djuren hamnade i himlen<3 , i skolan har det också varit bra. Här är 5 bra händelser/saker som har varit bra med 2014 och 5 dåliga:
 
5 BRA:
 1. Jag fick min nya iPhone 5s i janari-februari
 2. Jag fick en ny garderob
 3. Det har varit en varm och härlig sommar och poolen har varit upp till 36 grader och det var såå skönt!
 4. Jag har gjort väldigt roliga saker
 5. I sluten i skolan efter sommarlovet så hamnade jag i en bra klass och grupp så då blev det mycket roligare i skolan och att lära sig när jag hamnade med bra personer. 
5 DÅLIGA: 
 1. I första trminen efter jullovet så hamnade jag i en skit dålig grupp!
 2. I början av sommaren så var det fruktansvärt kalt, blåsigt och regnigt. Det tog flera veckor innan det vart en riktig sommar
 3. Jag hade problem med magen och var tvungen att åka in till sjukhuset:(
 4. Jag har köpt lite onödiga grejer som jag hade kunnat spara mina pengar för..
 5. Det har varit så mycket prov det här året, jag har inte kunnat tagit det lugnt.. jag har kännt mig väldigt stessad.


  Bilder från 2014<3

Jag förstår inte?

Hej! 

Nu sitter jag framför datorn och har fixat med bilderna från i julas. Och nu när jag ska lägga upp dom så står det "åtkomst nekad"?! Så nu vet jag inte hur jag ska  lägga up bilderna eftersom jag inte kommer in på bloggen? 

Skriver det här från mobilen och det funkar ju, så jag förstår ingen ting. 


RSS 2.0