Lång tisdag

Hej! 

Idag är det tydligen Kaffets dag! 
Ligger i sängen och är lite trött efter skoldagen och läser tidningen Solo. Tisdagar (och onsdagar) är nog den jobbigaste dagarna.. Långa lektioner, börjar tidigt och slutar sent, sen lunch - inte min favorit dag direkt.

Imorgon har vi svampdag med skolan och då ska vi göra stormkök osv, antar att dagen blir lång också så det är ju inte så kul. Känner att det här inlägget vart väldigt konstigt och hoppit men är ganska trött då orkar inte fixa mer hah.


P.S. På fredag ska jag in till stan för att klippa mig med Lisa, så kul! 

Fredag

Hej! 

Äntligen fredag, lite helg men ändå plugg som måste göras. Har haft en riktigt stressig och jobbig vecka då jag har haft ett stort so prov och tyska prov, men det kändes som om det gick bra iaf.

Efter skolan gick jag hem, pluggade no - då min no lärare idag sa att vi ska ha no prov på måndag! Hur fan kan man säga det 3 dagar innan?! Efter ett tag orkade jag inte plugga mer så då förde jag över lite bilder till datorn mesans jag lyssna på musik. 

Farfar kom och bjöd på middag ikväll så det var trevligt! Sitter nu nere med pappa och kollar på idol. 

Skulle kanske ha åkt upp till mormor med mamma och farmor och mammas kompis, men pga stress och trötthet så fick jag vara hemma.. Så i helgen ska jag ändå försöka att ta det lite lugnt, för det behöver jag efter denna vecka. 

Bild från Antons födelsedag.
RSS 2.0