2016-2017

Hej! 


Det här året har varit rätt så känslomässigt men ändå bra. Jag har varit i Chicago, Lisa har varit med upp till vårt landställe, avslutat grundskolan och börjat gymnasiet, kommit in på den linjen jag ville - foto, förlorat min lilla morfar (men vet att han ändå finns hos oss), varit med släkt och vänner, haft Busis och Gnagis med oss till vårat landställe, tagit fina foton - mitt 2"-6 har varit bra! 

Nu blir det ett nytt år vilket jag inte är så jätte taggad på eftersom allt blir "nytt", att inte veta vad som kommer hända är något som jag inte tycker om. Men men hoppas att 2017 blir ett bra år och att ingen i min närhet försvinner. 

Julafton!

Fan vad bra min julafton vart!! Fick så otroligt fina julklappar, är så glad och tacksam för allt! 


På morgonen när jag vakna (07.20) så låg jag vaken i sängen ett tag tills jag gick upp och kollade vad som fanns i julstrumpan. Jag och resten av familjen gick sedan till vardagsrummet och öppnade några julklappar och sen kom mormor upp och satte sig med oss. 

Efter frukosten åkte vi till kyrkan och sa god jul till morfar och tände ett ljus för honom. Saknar honom så!

Vi gjorde iordning oss för kl 12.30 kom Wera och Jimmy, Pernilla, Marcus och Jesper och Marcus tjej. Vi åt jullunch lite innan 13 - sååååå gott! Älskar julmat! 

Kl 15.00 gick vi alla ner och kolla på Kalle Ankas jul - UNDERBART! Sedan vid 16.20 började vi julklappsutdelningen och vart klara 21.20.. Är så glad för allt jag har fått!

Sedan vart det middag och vi satt och prata tills 00. 

EN SÅN BRA JULAFTON! 🎅🏼🎁✨🙌🏼❤️

23 december 2016

Om några timmar är det julafton! Jag har ingen julkänslan vilket känns skit jobbigt eftersom julen är min favorit högtid. Morfar finns inte längre, det är ingen snö, det är plusgrader så det är inte så bra. Men idag kom mormor och Leffe hit så de ska fira jul med oss. Imorgon blir det fullt upp - med mysigt blir det! 

Idag klädde vi granen här uppe, jsg slog in de sista julklapparna, dammsög, moppade golven, plockade undan sådant som inte ska vara framme och hjälpte till med det som skulle fixas. 
Kan inte fatta att det är julafton imorgon.. 

RSS 2.0