Måndag

Hej! 

Måndag idag vilket i vanliga fall brukar kännas jobbigt, men idag bara flöt dagen på vilket var mycket skönt! Hade idrott som sista lektion där vi körde lacrosse vilket jag aldrig kört förut så i början var det lite svårt men sen gick det bättre. När jag kom hem tränade jag i kanske 40 min vilket var kul! Nåt annat som var kul var att jag äntligen fick äta tacos till middag idag! Har tjatat och längtat efter det i mer än 1 vecka nu. 

Något som däremot inte är kul, är att den förbannade hösten är på väg vilket jag gråter för. Hatar hösten. Imorse när jag vaknade frös jag och nu fryser jag så var tvungen att tända två ljus. 


Grekland, 1

Hej här är dom första bilderna från Grekland! 

Dom här är ifrån när vi gick till Kolymbia, staden inärheten där hotellet var. Det var över 30 grader den dagen så det var väldigt varmt men några kort blev det iaf.
Det här var mer där butikerna fanns.Sen gick vi ner till en hamn och åt lunch på en väldigt mysig resturang precis vid havet, det var helt underbart! 
Min goda lunch, en grekisk sallad!
..och sen vart det en bild på mammas sallad också för den såg lite finare ut hehe.
Restaurangen vi åt på:Köpte en ny väska som jag älskar!!

Och sen vart det ju såklart glass på vägen hemJag och mamma gick också in i en liten "kyrka" påvägen hem, jag själv tyckte den vr ganska fin.


Palmerna på den här bilden var ganska coola
Kommer fler bilder från dom andra dagarna snart!
RSS 2.0