Inspiration


Det här är det som just nu inspirerar mig: här, kläder, stilrent, svart-vitt, skor, resor, hallon. 

Nu ska jag fortsätta kolla på familjen Kardashian och sen kolla på Welcome to Sweden och efter det ska jag väl gå och lägga mig. Är så trött och klockan blev precis 20? Men imorgon blir det sovmorgon vilket kommer bli såå skönt! 

Med Tilda

Hej! 

Idag har varit en mycket rolig dag, jag har varit med Tilda nästan hela dagen vilket har varit så mysigt och roligt! Vi har bakat cupcakes, varit med hennes lilla kanin, spelat Wii, lyssnat på musik och allmänt pratat om så mycket. Så det har varit en sån dag jag behövde helt enkelt<3 

Så nu när jag är hemma så ska jag sätta igång med att plugga så slipper jag göra allt imorgon.. Hejdå så länge! 

The Duff

Hej! 

Fredag idag vilket är så skönt men i skolan så har det inte varit en så bra dag men kommer bli bättre på måndag hoppas jag. Nu är det helg, så skönt! Men tyvärr så har jag 3 läxor och 1 prov tills nästa vecka så den här helgen kommer att bli massa pluggande.. 

Efter skolan åkte jag, Lisa och Robina till Heron City och åt och såg filmen 'The Duff' - såå jävla bra! Precis en sån film som är så jag! Sen bara det en skit snygg kille med i filmen också så det vart ju ännu bättre hahaha.

Sen imorgon ska jag och Tilda nog vara hemma hos mig och hitta på något roligt! Sen blir det pluggning och kanske film med familjen på kvällen:-) 
RSS 2.0